Bli rik på att spela blackjack online

Om du vill bli miljonär så är spel inte den bästa vägen. Då bör du eventuellt börja handla med aktier eller på annat sätt tjäna pengar stadigt och tryggt. När du spelar på ett casino så ska du inte räkna med att tjäna pengar. Ordet tjäna hör inte hemma i spelsammanhang. Visst är det så att blackjackspel kan gå bättre om du spelar med strategi, men räkna aldrig med detta!

Faktum är att du bör hålla dig långt från spelsajter som lovar guld och gröna skogar. Om de säger att du med säkerhet kommer att bli rik genom att satsa på deras blackjackspel så ska du genast välja en annan sajt. Då är det inte så konstigt om de även sysslar med annat som är lite tvivelaktigt.

Om du vill bli rik på blackjack så ska du tänka på följande…

Det hela börjar med en budget

Du måste börja med en budget för dina blackjackspel online. Den ska bestå av pengar som du med säkerhet ska kunna förlora. När man planerar för spel på nätet så ska man alltid räkna med att förlora allt. Så ska du tänka även om du faktiskt är riktigt duktig på blackjack. Du ska givetvis gå in för att vinna, men din budget är till för att förlora.

Budgeten ska också ha regler för hur du hanterar vinster. Om den inte har det så kommer du att spela bort det som du vinner. Då kanske du får mer nöje men du kommer inte att uppleva dig som en vinnare på samma sätt som du gör då du tar ut vinstpengar med jämna mellanrum.

Du kan sätta en procent av vinster som du måste plocka ut från spelkontot eller så bestämmer du kanske att varje vinst ska cashas ut. Det här är helt individuellt men se till att du har en bra plan för det som du vinner. Även mindre vinster ska räknas med. Små vinster blir till större summor pengar med tiden.

Bli bättre på blackjack

blackjack spel

För att vinna mer så måste du förstås bli bättre på blackjack. Det kan du bli på flera sätt. Se till att öva och tänk på att använda spel som är gratis. Du kan till exempel ta del av en bra bonus för att få fler spelomgångar gratis. Med bonusen så vågar du lite mer och det är inte så dumt. När du vet att du inte kommer att förlora dina egna pengar så kanske du också vågar testa sådant som du bara har läst om. Det kan vara en nyckel till framgång och till fler vinster.

Spela ofta och använd demoversioner som är gratis då du vill lära dig nya versioner av blackjack. Många spel ger erfarenhet. Bli inte nedstämd för att du inte vinner varje spel. Se varje spelomgång som en ny erfarenhet och ett steg närmre ett stadigare spel där du kan vinna mer.

Spela med större satsningar

Om du satsar större så vinner du mer. I varje fall då du vinner. I början så är det inte så smart att lägga stora pengar på satsningar men när du blir varmare i kläderna så kan du gott göra det. Då kan du välja blackjackspel som tillåter att du lägger lite mer på dina satsningar. Det kan leda till att du vinner mer vilket kan kännas riktigt kul. Men glöm inte bort att större satsningar också betyder att du förlorar mer då du förlorar.

Lär dig att sluta då det går bra

Om du vill bli rik på blackjack så måste du alltså spela med budget, bli skicklig och välja spelen med större satsningar. Det kan också vara klokt att sluta då det går som bäst. När du har vunnit några omgångar så tar du pengarna och går hem. Då kommer du inte att spela bort en del av vinsterna. Även om du känner dig taggad och tänker att du säkert kommer att vinna mer så är det på topp som du ska sluta. Då får du mer pengar med dig och du känner att du faktiskt kan få in bra summor på ditt spel.