Om oss

Välkommen till korttrick.se, din ultimata destination för allt som rör korttrick och kortspel! Vår mission är att inspirera, utbilda och underhålla alla som delar vår passion för denna fascinerande värld. Genom noggrant utvalda guider, tips och strategier strävar vi efter att ge dig de verktyg du behöver för att bemästra korttrickens och kortspelens konster.

Bakom denna sida står två dedikerade entusiaster, Anna och Erik, som båda har en djup kärlek för kortspel och magi.

Anna

Anna är en erfaren kortillusionist med över 10 års erfarenhet av att utföra magiska trick. Hon älskar att dela sina kunskaper och har genom åren undervisat många elever i kortmagi. Med öga för detaljer och en känsla för showmanship, bidrar Anna med avancerade trick och pedagogiska videor som höjer din upplevelse.

Erik

Erik är en passionerad kortspelare och strategianalytiker. Han har specialiserat sig på ett brett spektrum av kortspel, från klassiska som poker och bridge till nya och innovativa spel. Med en bakgrund i matematik och datavetenskap, ger Erik djupgående analyser och strategitips som hjälper dig att förstå och bemästra spelets dynamik.

Tillsammans kombinerar Anna och Erik sina expertområden för att skapa en rik och varierad plattform där alla, från nybörjare till avancerade spelare, kan hitta något värdefullt. Vi hoppas att du uppskattar vår sida och tar del av den unika kunskap och de insikter vi erbjuder.